foto; Lake District (UK) uitzicht vanaf Place Fell op de Helvellyn range en Glenridding/Ullswater

CV van de heer Westhoff

De heer Westhoff heeft bouwkunde aan de H.T.S. Zwolle gestudeerd en tevens zowel bedrijfs- als ook monetaire economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam als ook bouw- en vastgoed economie aan de Universiteit van Amsterdam. Uiteindelijk heeft hij zich toegelegd op monetaire economie en kwantitatief financieel economische vraagstukken met betrekking tot de vastgoedsector. Recentelijk heeft hij een programma afgerond aan INSEAD te Fontainebleau.

Na zijn studie is hij gaan werken voor de toenmalige Bayerische Hypotheken- und Wechselbank (nu HypoVereinsbank). Zijn eerste standplaats was München maar al kort daarna vertrok hij naar het hoofdkantoor voor Nord Rhein Westfalen in Düsseldorf alwaar hij ondermeer ondersteunend was voor de “Dutch Desk”.
 Na terugkeer in Nederland is de heer Westhoff gaan werken voor Bouwfonds Property Finance. Hij heeft hierbij aan de wieg gestaan van de buitenlandse expansie. In zijn laatste functie was hij actief als landenmanager Duitsland en België. In deze functie hield hij zich bezig met projectfinancieringen en joint ventures. Vervolgens ging hij werken voor de Westdeutsche Immobilienbank in Amsterdam met als focus beleggings- en bouwfinancieringen voor de Benelux markt. Na 4 jaar werd de heer Westhoff gevraagd mede vorm te geven aan de oprichting van de Benelux vestiging binnen een pan-europees financieringsplatform van de Halifax Bank of Scotland. In 2004 heeft hij zich zelfstandig gemaakt en houdt hij zich binnen Hoffsingel bezig met het beheer van vastgoed- en vastgoedstructuren veelal in een crossborder setting. In deze hoedanigheid was hij ook betrokken bij de herintroductie van de BerlinHyp in de Beneluxmarkt in 2007 alwaar hij een representative-office onderhield. Uiteindelijk heeft hij zich gefocussed op real estate asset management en vastgoedfinanciering. De dienstverlening met betrekking tot het structureren van vastgoedfinancieringen is ondergebracht in een zustermaatschappij.

Voor meer informatie aangaande de heer Westhoff kunt u ook kijken op Linkedin.